Do Haredim Deserve the Right to a Functional Modern Education in Israel?
Do Haredim Deserve the Right to a Functional Modern Education in Israel?
A lawsuit argues that men and women who left the ultra-Orthodox world without basic math, history, and language knowledge to live secular lives were neglected by the state. The state counters that it’s the parents’ fault.
תגיות: תביעת ליבה, זכויות יוצאים
תאריך הכתבה: מרץ 2017
כתבות שיכולות לעניין אותך
יציאה בשאלה - עבירה פלילית? חרדים לגורל הצעירים בחברה החרדית | בלעדי
חשש בקרב היוצאים בשאלה מפני הצעת חוק של יהדות התורה, שלפיה סיוע לקטינים לעזוב את המגזר ייחשב לא פחות מעבירה פלילית שדינה מאסר
יצאתי בשאלה כקטינה. ישראל אייכלר מסכן חיי נערים כמוני
כבר חודשיים שהמדינה סוערת ואני שותקת. לא לוקחת חלק בוויכוחים פוליטיים, לא יוצאת לרחוב ולא מתנצחת ברשתות החברתיות. זה לא כי אין לי דעה, כוח לצאת לרחוב או מה להגיד, זה כי אני מבקשת להימנע מלקיחת צד במלחמת האחים. כי הדבר הכי גרוע שקורה לנו בימים הללו הוא הקיטוב המשסע אותנו.
מערך הסיוע לחיילים בודדים בשירות ובשחרור
אודות מצבם של החיילים הבודדים, בראשות חבר הכנסת
עודד פורר - Oded Forer (ישראל ביתנו), אשר הזמין את רכז תוכנית 'יוצאים לצבא', מוטי דסקל - יוצא החברה החרדית וקצין במילואים - להסביר אודות המורכבויות והמענים הנדרשים עבור יוצאות ויוצאי החברה החרדית בצה"ל.
בריאיון לערוץ כנסת, הסביר דסקל את הייחודיות שבצרכי היוצאות והיוצאים המשרתים בצה"ל.
בהמשך היום נפגשנו עם חה"כ
משה (קינלי) טור-פז Moshe Turpaz (יש עתיד) וחה"כ דן אילוז (ליכוד) ודנו בהמשך קידום מדיניות לשילוב יעיל ואיכותי של יוצאות ויוצאי החברה החרדית, בצבא, בהשכלה ובתעסוקה.
מוזמנות ומוזמנים לצפות בראיון עם מוטי דקסל בערוץ כנסת>>