התחברות

נא הכנס את מספר הטלפון שלך למטה נא הכנס את הקוד שנשלח לטלפון שלך שלח קוד מחדש

לבחור בתקווה: סדנה לבניית מסוגלות ✨

19.04 (יום ראשון) 19:30 שטרוק 21, תל אביב

האם תקווה היא רק הרגשה, או שאולי זו מיומנות שאפשר ללמוד?
ערב חווייתי של קבלת כלים מעשיים לחיזוק החוסן האישי, גם מול אתגרי היומיום וגם ברגעי משבר.
תוכן הסדנא פותח ע”י ארגון גישה לחיים, מסתמך על תיאוריית התקווה של פרופ’ ריק סניידר. הסדנא משלבת למידה חווייתית, שיח קבוצתי ותרגול אישי.

מה מחכה לנו?

כלים לוויסות והרגעה: נלמד על “עצב הוואגוס” ונתרגל טכניקות פשוטות להרפיה שניתן לקחת לכל מקום.

הבנה מחקרית: נכיר את המודל של פרופ’ ריק סניידר ונבין מה ההבדל המהותי בין “יהיה בסדר” (אופטימיות) לבין תקווה אקטיבית המורכבת ממטרות, דרכי פעולה ותחושת מסוגלות.

חיבור לערכים: דרך תרגילי כתיבה, נזהה את מה שבאמת חשוב לנו ונלמד איך להציב מטרות מתוך הערכים האלו.

תרגול מעשי: כל משתתף ומשתתפת יקבלו “מפת תקווה” אישית לבניית צעדים מעשיים, כולל התנסות בדמיון מודרך להטמעת התהליך.

הצטרפות לקהילת התקווה: בסיום הסדנה, נתחבר לקהילה העולמית של התקווה ונקבל גישה לאפליקציית Hopetimize® בכדי שנוכל להמשיך לתרגל ולחזק את המיומנות הזו גם בשגרת החיים.


הצטרפו אלינו:

מתי? 19.4 בשעה 19:30 איפה? סלון תא

אנחנו לא מתפללים לטוב אלא אנחנו בונות אותו יחד.

ניקח השראה לפני הגעתנו למפגש כאן : גישה לחיים

על המנחה

ריקה קורן

גדלה בבית חרדי, מרצה ומנחת קבוצות תהליכיות. ריקי מאמינה שתקווה היא משהו פרואקטיבי שיש לנו עליו שליטה, ושהיא משמעותית בזמני משבר. בסדנא נלמד להשתמש בכלים שישכללו את התקווה של כולנו.

מיקום האירוע

מיקום האירוע

הסלון בתל אביב שטרוק 21, תל אביב

הרשמה לקורס

ההרשמה סגורה.