ליל שבועות הוא לילה לבן שמלא בכל טוב, נחגוג יחד בערב של גיבוש, תוכן ומוזיקה בסלון.
זה הלילה שלנו לעצור את המרוץ, להיפגש ולצקת משמעות חדשה לחג הביכורים בתוך הקהילה המקומית שלנו.
מה בתכנית?
19:30-20:00 התכנסות
20:00 סדנת תנועה
21:30 פילוסופיה
23:30-02:00 גאם מוזיקלי
פירוט התוכן:
סדנאת תנועה עם מתן כהן: מתן כהן הוא רקדן, יוצר ומורה לתנועה, המאמין כי הריקוד שייך לכולם. לאחר שנים בלהקת המחול “בת-שבע”, מתן מקדיש כיום חלק נרחב מעבודתו להנגשת שפת הגוף לקהלים מגוונים – מרקדנים ועד לאנשים ללא כל רקע בתחום, כולל עבודה במוסדות שיקום ובבתי חולים. בגישתו הפדגוגית, מתן מתמקד בחיבור בין רעיונות ודימויים לבין חוויה פיזית ממשית, מתוך מטרה להפוך את התנועה לכלי של ביטוי אישי, נוכחות וחקירה יצירתית עבור כל אדם.
פילוסופיה עם יצחק: נפתח את הערב בשיחה פילוסופית מרתקת עם יצחק, שתיתן לנו חומר למחשבה ותפתח כיוונים חדשים סביב נושאי החג והזהות שלנו.
ג’אם קהילתי עם מור מסיקה: אחרי שנזין את המחשבה, נעבור לנשמה. מור מסיקה יוביל אותנו בג’אם מוזיקלי פתוח – אפשר ואף רצוי להביא כלי נגינה, להצטרף בשירה או פשוט להקשיב ולהיכנס לקצב.
מתי? 21.05 | יום חמישי שעה: 19:30 איפה? בסלון ת”א קהל יעד: הקהילה המקומית שלנו
ניקח חלק מערב שכולו חיבור, לימוד ומוזיקה טובה.
שריון מקום כאן ⬇️
ההרשמה תיפתח בסמוך לאירוע